26 . 12 . 2008

Uppdatering! Galet va :)?

Oh, galet, nu är julafton över och mellandagarna är här :D REA :D ! galet, var inne idag och hittade en ny jacka.. men vet itne.. blir nog kanske lämna tillbaka? får se.. ska in i morgon :) Julafton var mys med Familjen´+ mormor, och nu har jag precis kommit hem från farmor och farfar där det var julbord, GAH ALL JÄVLA JULMAT, ja rullar snart fram.. gah :(, all träning.. USCH !

I morgon blir det alltså att göra stan på dagen och sen på eftermiddag/kväll så blir det falköping :D

Puss/f



9 . 12 . 2008

Oh.. skit, de känns bara så jävla tungt allt nu, skolan är iof sista veckan nu .. med prov och sånt, men ändå :(
Vad /hur ska ja göra i helgen :S?.. :(..
hm,.

3 . 12 . 08

Onsdag idag :)  Sooooooovmorgon :D

Skön dag, började skolan klocken 1, och det enda vi gjorde var att bowla med Handelstvåorna , skoj skoj :) hm, har panik för proven som är på fredag :( Religonen kan väl gå okej.. men Småföretagandet är ju bara sjukt svårt :O, och jobbigt. Har varit en lugn dag annars, tränat och bara tagit det lungt efter, i morgon så blir det låång skoldag, längtar inte :/ och så är det plugg och träning efter det, får väl se hur de går :) :P Längtar till helgen, och till lovet, nu tack :)?



Nu ska ja snart sätta på film och somna till, :)



Alltså vad händer .. :S? inte hört något på hela dagen.. känns konstigt.. vet inte vad. ja vill bara träffa dig..

1 . 12 . 2008

Ny månad :) Oh, december nu,:) och första advent igår, sjukt mysigt, :) Igår så var jag först ute och övningskörde med Kusinen i hans bmw, (maha :D) i kanske 3 timmar, alltså köra bil är något av det roligaste som finns :D haha ! Sen så gick vi till våra grannar där vi fikade, åt lussebullar och så.. börjar få julkänsla nu, bäst :D !

I helgen så sattes även julgardinerna upp, och så julstakar i fönstrerna :) Sjukt bara 1 månad kvar av 2008, sjukt och mindre än två månader kvar till 18 år !!! :D Skolan tar död på mig fortfarande.. jag har 5 prov att göra innan lovet :O 5 ! :O + innlämningar.. lucky me ?




Önskelista :)



RSS 2.0