27 . 1 . 2008

Förlåt för så sjukt dålig uppdatering av bloggen :( MEN IGÅR FYLLDE JAG ÄNTLIGEN 18 !!!
Oh gud vad skönt,  och kul ! skolan var jätte kul, gick och fikade med mina söta kompisar efteråt för o fira lite, (HAHA hunden!, kan inte glömma den!) på kvällen sen så var vi ute och åt på mangos, super gott, och jag var så mätt så ja kunde rullat upp för trapporna till mitt rum sen! uh, men men, fick rina saker också, bland annat nytt pandora armband i silver, lägger in bild på det i morgon :)SUPER 18 års dag :) ! tack ♥

I dag så har jag gjort APU på expert, uuh vad jobbigt det var!!  fullt upp hela dagen, tur att personalen är så störtskön och jätte roliga att vara med, tiden går så mycket snabbare då!(latex och skinn, haha !),
Jag har sprungit från kassan idag, till att märke tv aparater, kollat alla artikelnummerna på varor som ska prismärkas om till springa ner på lagret, så nu är mina fötter HELT döda, galet vad ont jag har!, haha ! 
 
Nu är det inte långt kvar till Mattis och Albin kommer,!! oh gud vad jag har saknat er! det finns inte ord alltså, helgen kommer bli så jävla bra! Helgen efter är det släktträff och då blir det.. hoppas jag.. ytterligare någon som kommer :)

Nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon, precis som idag och springa !
Sov gott :) Puss ♥



Jag saknar dig !

Kommentarer
Postat av: Annika

Glöm inte nästa fredag då jag fyller ååår!!!!!!!!

Du ska fanemej inte klaga på ont i fötterna!! Hela våran praktik går ut på att gå minst fem marathon genom hela sjukhuset varje dag!!

2009-01-27 @ 22:21:52
URL: http://annikastrand.blogg.se/
Postat av: Annika

Updatera Fridaaaaa!!!!!!!!

2009-02-15 @ 23:23:46
URL: http://annikastrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0